=Menu

Aluminium overkapping 4 meter bij 2,5 meter

aluminium overkapping 4 meterOverkapping in de tuin degenen die daarvoor kiezen hoeven nooit meer bang te zijn voor slecht weer. Je zit droog, beschut en je kunt blijven genieten van de tuin of een gezellige barbecue. Voor veel van onze klanten is de terrasoverkapping uitgegroeid tot een favoriete plek in de tuin.

Verwarmd door de zon in het vroege voorjaar, beschermd tegen de wind en herfstachtig weer – de veranda is een favoriete plek om tot rust, ontspanning te komen.

Aluminium Terrasoverkapping : Type 3
Een prachtige aluminium terrasoverkapping van 4 x 2,5 meter deze overkapping wordt als een bouwpakket geleverd de duidelijke bouw handleiding zorgt ervoor dat de aluminium tuinoverkapping heel eenvoudig is op te bouwen,normaal gesproken vergt dit niet langer dan een dag. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag indien u vragen heeft over deze kleine tuinoverkapping.

Aluminium terrasoverkapping : Type 3
Een onderhoudsvrije tuinoverkapping voor een lage prijs!

 1. Afmeting : 4 meter lang – 2,5 meter diep.
 2. Materiaal : Onderhoudsvrij poedercoating aluminium frame. De speciale behandeling van dit aluminium zorgt ervoor dat deze uitermate geschikt om grote overspanningen te overbruggen,bij een breedte tot 5 meter zijn nog slechts 2 staanders nodig. Bij normaal gebruik gaat onze aluminium overkapping levenslang mee.
 3. Poerdercoating : Onze aluminium terrasoverkappingen zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige poedercoating,zodat de kleur jarenlang behouden blijft.
 4. Dakprofielen : Het voordeel van de door ons gebruikte aluminium profielen veranda,bestaan niet zoals bij onze concurrenten uit een ligger en een apart kunststof profiel,maar onze aluminium veranda profielen bestaan uit een compleet getrokken aluminium ligger incl profiel voor de kliklijst daardoor is deze sterker dan een profiel uit 2 delen.
 5. Dakplaten : De veranda’s hebben een dak welke bestaat uit 16 mm polycarbonaat platen (honingraatstructuur) deze polycarbonaat platen zijn super sterk en leverbaar in opaal ( melkwitte platen) en heldere kleuren. Opaal of ook wel melkwit genoemd,heeft een 50% lichtdoorlatend effect.

Voorbeeld Aluminium Overkapping

Kleine overkapping

 

 

 

 

 

9 punten om voor een aluminium overkapping te kiezen.

 1. Een veranda gemaakt van aluminium heeft een lange levensduur
 2. Aluminium is ongevoelig voor vocht en uv-bestendig dit in vergelijking met hout welke wel vocht gevoelig is met uitzondering van hardhout.
 3. De aluminium staanders en liggers van een overkapping kunnen niet roesten of zoals bij hout rotten
 4. De veranda profielen en staanders gemaakt van aluminium kunnen niet kromtrekken.
 5. In tegenstelling tot hout vergt een aluminium tuinoverkapping weinig tot geen onderhoud,af en toe een keer schooonmaken van vliegen of vogelpoep. Een aluminium terrasoverkapping is onderhoudsvriendelijk
 6. Doordat de aluminium veranda voorzien is van een hoogwaardige poedercoating, trekt deze weinig tot geen stof of zand aan door zijn gladde en glanzende afwerking
 7. Een aluminium veranda is licht zodat deze overal is te plaatsen zelfs op een dakterras,ondanks zijn lichte gewicht is aluminium ook erg sterk en duurzaam.
 8. De aluminium tuinoverkapping is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal,100 % recyclebaar en daarnaast brandbestendig.
 9. Een terrasoverkapping gemaakt van aluminium heeft een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding i.o.v. anderen materialen zoals hout of kunststof.

View all contributions by

0 comments… add one