=Menu

Overkapping

U bent op zoek naar een terrasoverkapping in uw tuin? Dan moet zo’n overkapping natuurlijk het pronkstuk van uw tuin worden. Waarschijnlijk bent u zich al een tijdje aan het oriënteren welke veranda bij uw situatie en budget past. Om u te inspireren welke mogelijkheden wij zoal te bieden hebben is het zeker de moeite waard om deze video te bekijken.

Overkapping naar uw wensen.

Laat weten wat uw wensen zijn, vraag direct een vrijblijvende en gratis offerte aan!

Een terrasoverkapping maakt van uw terras een plaats waar u al vroeg in het voorjaar kunt genieten van de natuur. De vroege voorjaarszon zorgt ervoor dat de warmte blijft hangen onder de veranda en zo u geniet u langer van het buitenleven en van gezellige avonden. U creëert uw eigen vakantiegevoel thuis, heerlijk relaxen. Ook als het even regent.

Hout of aluminium?
Overkappingen zijn te koop in verschillende uitvoeringen, modellen, soorten en prijzen. Nu is iedere situatie anders en terrasoverkappingen zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. En zoals het spreekwoord al zegt “zoveel mensen,zoveel wensen” waar we eigenlijk mee willen zeggen, als u aangeeft welk type  u zoekt doen wij ons best om hiervoor een passende offerte te maken.

Terras / Tuin.
Vaak denken mensen dat een terrasoverkapping of veranda alleen geschikt is voor grote tuinen, niets is minder waar het maakt namelijk niets uit. Bij ons kunt u een overkapping kopen voor elk formaat terras en tuin. Als u ons laat weten welke wensen u heeft geven wij een passende oplossing.

Met een terrasoverkapping heeft u niet allen een heerlijke plek om lekker droog buiten te zitten, de houten of aluminium veranda is ook  ideaal om de tuinmeubels droog te zetten. Geen gedoe meer van vuil of water afnemen van de stoelen en tafels. Nee, gewoon direct buiten genieten en heerlijk ontspannen.

Houten veranda.
De mogelijkheden zijn groot zoals boven al aangegeven en in onze video is te zien. Zo kun je een houten veranda aan 3 zijden dicht maken, ideaal als u op een open vlakte woont en uit de wind/regen wilt zitten. Ook hier geldt weer “laat weten welke wensen u heeft, wij bieden een passende oplossing.”

Voordelen : Terrasoverkapping / Veranda.
Een overkapping zorgt voor warmte op het terras. Naast de bescherming tegen regen, hagel en onweer in de zomer zorgt het polycarbonaat dak dat de warmte op het terras blijft hangen. Zo geniet u in de lente en de herfst langer van uw terras, want onder de terrasoverkapping wordt de warmte als het ware opgeslagen. Gedurende de dag schenkt een vrijstaande veranda schaduw. Bovendien biedt het bescherming voor de tuinmeubelen, die zo veel minder aan de weersinvloeden zijn blootgesteld. Goed beschermd hebben tuinmeubelen een veel langere levensduur.

Overkapping naar uw wensen.

prijzen overkapping

Laat weten wat uw wensen zijn, vraag direct een vrijblijvende en gratis offerte aan!

View all contributions by

0 comments… add one